Acteur en regisseur Luk Wyns kan tevreden zijn over zijn 'Crimi Clowns'. De gitzwarte misdaadkomedie-reeks op 2BE over een groepje eigenzinnige clowns die animatie op kinderfeestjes combineren met criminele activiteiten en vertier met schaars gekleed vrouwelijk schoons valt niet alleen in de smaak bij de Vlaamse tv-kijkers, de serie haalt ook de beeldbuis in Nederland, op Veronica, en er is interesse vanuit het buitenland.

Voor Wyns genoeg redenen om een tweede seizoen van 'Crimi Clowns' te lanceren, en vooral: een vervolg te brengen op het witte doek. 'De film is een volledig nieuw verhaal, met uiteraard dezelfde karakters in dezelfde omgeving', zegt hij in Gazet van Antwerpen. 'En het wordt nog harder, nog ruiger en nog meer mijn ding.' Dat belooft.

'Crimi Clowns: the movie' zou in maart 2013 in de Belgische bioscopen verschijnen. Het tweede seizoen van de comedyserie is voor het najaar. (DB)

Acteur en regisseur Luk Wyns kan tevreden zijn over zijn 'Crimi Clowns'. De gitzwarte misdaadkomedie-reeks op 2BE over een groepje eigenzinnige clowns die animatie op kinderfeestjes combineren met criminele activiteiten en vertier met schaars gekleed vrouwelijk schoons valt niet alleen in de smaak bij de Vlaamse tv-kijkers, de serie haalt ook de beeldbuis in Nederland, op Veronica, en er is interesse vanuit het buitenland. Voor Wyns genoeg redenen om een tweede seizoen van 'Crimi Clowns' te lanceren, en vooral: een vervolg te brengen op het witte doek. 'De film is een volledig nieuw verhaal, met uiteraard dezelfde karakters in dezelfde omgeving', zegt hij in Gazet van Antwerpen. 'En het wordt nog harder, nog ruiger en nog meer mijn ding.' Dat belooft.'Crimi Clowns: the movie' zou in maart 2013 in de Belgische bioscopen verschijnen. Het tweede seizoen van de comedyserie is voor het najaar. (DB)