Bryan Singer regisseerde eerder al de eerste twee films van de saga en levert nu het verhaal voor 'X-Men: First Class'. De regie ligt in handen van Matthew Vaughn. Het onderwerp is nog steeds het corps gemuteerde goedzakken onder leiding van de telepathisch begaafde Charles Xavier. In tegenstelling tot de eerste drie episodes zijn Xavier en zijn aartsrivaal Magneto (toen nog vertolkt door Sir Ian McKellen) hier nog dikke vrienden. Het verhaal speelt zich af in de woelige jaren zestig.

Wat de cast betreft worden heel wat personages uit de vorige films geschrapt, of tenminste door iemand anders vertolkt. James McAvoy en Michael Fassbender spelen respectievelijk Xavier en Magneto. Ook Kevin Bacon krijgt een rol, en wel die van übervillain Sebastian Shaw.

'X-Men: First Class' komt op drie juni uit in de VS.

Bron + teaserfoto: X-Men Movies op FacebookPieter Claes

Bryan Singer regisseerde eerder al de eerste twee films van de saga en levert nu het verhaal voor 'X-Men: First Class'. De regie ligt in handen van Matthew Vaughn. Het onderwerp is nog steeds het corps gemuteerde goedzakken onder leiding van de telepathisch begaafde Charles Xavier. In tegenstelling tot de eerste drie episodes zijn Xavier en zijn aartsrivaal Magneto (toen nog vertolkt door Sir Ian McKellen) hier nog dikke vrienden. Het verhaal speelt zich af in de woelige jaren zestig. Wat de cast betreft worden heel wat personages uit de vorige films geschrapt, of tenminste door iemand anders vertolkt. James McAvoy en Michael Fassbender spelen respectievelijk Xavier en Magneto. Ook Kevin Bacon krijgt een rol, en wel die van übervillain Sebastian Shaw. 'X-Men: First Class' komt op drie juni uit in de VS. Bron + teaserfoto: X-Men Movies op Facebook Pieter Claes