Roland Emmerich nam opnieuw de regie op zich. Enkele leden van de originele cast zullen ook in het vervolg te zien zijn. Zo keert Jeff Goldblum terug naar het scherm als David Levinson en zal Bill Pullman opnieuw in de huid kruipen van President Thomas J. Whitmore.

Er werd lang over gespeculeerd, maar Will Smith, de man-die-de-Aarde-redde, zal niet te zien zijn in de sequels. Smith was enthousiast om de rol van Captain Steven Hiller opnieuw op te nemen, maar moest uiteindelijk afzeggen wegens tijdsgebrek.

Naast Jeff Goldblum en Bill Pullman verschijnen ook Liam Hemsworth, Jessie Usher en Maika Monroe in de sequel.

Independence Day: Resurgence verschijnt op 20 juli in de Belgische bioscopen. (EL)

Roland Emmerich nam opnieuw de regie op zich. Enkele leden van de originele cast zullen ook in het vervolg te zien zijn. Zo keert Jeff Goldblum terug naar het scherm als David Levinson en zal Bill Pullman opnieuw in de huid kruipen van President Thomas J. Whitmore. Er werd lang over gespeculeerd, maar Will Smith, de man-die-de-Aarde-redde, zal niet te zien zijn in de sequels. Smith was enthousiast om de rol van Captain Steven Hiller opnieuw op te nemen, maar moest uiteindelijk afzeggen wegens tijdsgebrek. Naast Jeff Goldblum en Bill Pullman verschijnen ook Liam Hemsworth, Jessie Usher en Maika Monroe in de sequel.Independence Day: Resurgence verschijnt op 20 juli in de Belgische bioscopen. (EL)