'The Fifth Estate' werd gedeeltelijk in België opgenomen, wat duidelijk te zien is op de eerste beelden. Bekijk hier de trailer van de film die het verhaal vertelt van Daniel Domscheit-Berg en Julian Assange. In 'The Fifth Estate' volgen we Daniel Domscheit-Berg - gespeeld door Daniel Brühl - een vroege supporter en collega van Julian Assange, vertolkt door Benedict Cumberbatch. De film bekijkt de eerste jaren van de website Wikileaks.

Voor de film werd gedurende 38 dagen in België gedraaid. Vlaamse topproducente Hilde De Leare werkte mee aan deze Dreamworks productie. De film wordt 4 december in de Belgische bioscopen verwacht. (RDM)

'The Fifth Estate' werd gedeeltelijk in België opgenomen, wat duidelijk te zien is op de eerste beelden. Bekijk hier de trailer van de film die het verhaal vertelt van Daniel Domscheit-Berg en Julian Assange. In 'The Fifth Estate' volgen we Daniel Domscheit-Berg - gespeeld door Daniel Brühl - een vroege supporter en collega van Julian Assange, vertolkt door Benedict Cumberbatch. De film bekijkt de eerste jaren van de website Wikileaks. Voor de film werd gedurende 38 dagen in België gedraaid. Vlaamse topproducente Hilde De Leare werkte mee aan deze Dreamworks productie. De film wordt 4 december in de Belgische bioscopen verwacht. (RDM)