Het vehikel Bradley Cooper-Jennifer Lawrence is voor de derde keer van kracht. Na hun succesvolle rollen in 'Silver Linings Playbook' en 'American Hustle' staat het duo in oktober op de aftiteling van de 'Serena', een drama van Susanne Bier dat zich afspeelt in North-Carolina tijdens de Grote Depressie. Bier had anderhalf jaar tijd nodig om de film helemaal af te ronden. De eerste trailer is uit.

'Serena' is gebaseerd op het boek van Ron Rash. In de prent krijgt het houtimperium van George Pemberton (Bradley Cooper) rake klappen. Ook zijn privéleven wordt overhoop gehaald wanneer hij ontdekt dat zijn echtgenote Serena (Jennifer Lawrence) onvruchtbaar is.

'Serena' gaat in oktober in première, tijdens het Filmfestival van Londen.

Het vehikel Bradley Cooper-Jennifer Lawrence is voor de derde keer van kracht. Na hun succesvolle rollen in 'Silver Linings Playbook' en 'American Hustle' staat het duo in oktober op de aftiteling van de 'Serena', een drama van Susanne Bier dat zich afspeelt in North-Carolina tijdens de Grote Depressie. Bier had anderhalf jaar tijd nodig om de film helemaal af te ronden. De eerste trailer is uit.'Serena' is gebaseerd op het boek van Ron Rash. In de prent krijgt het houtimperium van George Pemberton (Bradley Cooper) rake klappen. Ook zijn privéleven wordt overhoop gehaald wanneer hij ontdekt dat zijn echtgenote Serena (Jennifer Lawrence) onvruchtbaar is. 'Serena' gaat in oktober in première, tijdens het Filmfestival van Londen.