Op 8 maart verdween de Boeing 777 van Malaysia Airlines van de radar. Aan boord zaten 239 passagiers. Intussen werden alle mogelijke scenario's of complottheorieën over de verdwenen vlucht uit de doeken gedaan. Het vliegtuig zelf werd echter nog niet gevonden.

Twee maanden na de mysterieuze verdwijning is het verhaal al op weg naar het witte doek. In Cannes presenteerde de Indische regisseur Rupesh Paul een eerste, korte trailer van 'The Vanishing Act'. Bedoeling is om potentiële geldschieters warm te maken om te investeren in zijn filmproject. Als de kas gespijsd is zou de film in augustus klaar zijn. Voor het verhaal zou Paul zich gebaseerd hebben op een theorie van een Maleisische journalist. (DB)

Op 8 maart verdween de Boeing 777 van Malaysia Airlines van de radar. Aan boord zaten 239 passagiers. Intussen werden alle mogelijke scenario's of complottheorieën over de verdwenen vlucht uit de doeken gedaan. Het vliegtuig zelf werd echter nog niet gevonden. Twee maanden na de mysterieuze verdwijning is het verhaal al op weg naar het witte doek. In Cannes presenteerde de Indische regisseur Rupesh Paul een eerste, korte trailer van 'The Vanishing Act'. Bedoeling is om potentiële geldschieters warm te maken om te investeren in zijn filmproject. Als de kas gespijsd is zou de film in augustus klaar zijn. Voor het verhaal zou Paul zich gebaseerd hebben op een theorie van een Maleisische journalist. (DB)