'Carré Blanc' schetst een dystopisch toekomstbeeld van een maatschappij waar de survival of the fittest aardig uit de hand is gelopen. Elke dag is een nieuwe test en de verliezer krijgt het hárd te verduren. De afvalrace is beklijvend en tegelijk absurd genoeg om bijna grappig te zijn.

Het langspeeldebuut van Jean-Baptiste Léonetti ziet er niet uit als het werk van een beginneling. Het grauwe minimalisme en de superbe montage van de fragmenten tonen een vakmanschap dat niet moet onderdoen voor de veteranen van het vak.

Trailer

Fragment 1

Fragment 2

Fragment 3

'Carré Blanc' schetst een dystopisch toekomstbeeld van een maatschappij waar de survival of the fittest aardig uit de hand is gelopen. Elke dag is een nieuwe test en de verliezer krijgt het hárd te verduren. De afvalrace is beklijvend en tegelijk absurd genoeg om bijna grappig te zijn. Het langspeeldebuut van Jean-Baptiste Léonetti ziet er niet uit als het werk van een beginneling. Het grauwe minimalisme en de superbe montage van de fragmenten tonen een vakmanschap dat niet moet onderdoen voor de veteranen van het vak. Trailer Fragment 1 Fragment 2 Fragment 3