Veel over het regiedebuut van Ryan Gosling is niet geweten, behalve dan dat hem om een bizarre fabel gaat die focust op een familie die boven een macabere onderwaterwereld woont, dat Christina Hendricks, Saoirse Ronan en ook Eva Mendes de lynchiaanse revue passeren, en dat de Belgische inbreng niet gering is. Met Benoït Debie en Nico Leunen, respectievelijk cameraman en monteur, heeft de Hollywoodlieveling twee vakmannen in huis gehaald.

Bekijk de eerste trailer, met scènes die zich afspelen in een surrealistisch decor. De mysterieuze wolk rond het regiedebuut van de hunk raakt ook nu niet opgehelderd. Integendeel. (DB)

'Lost River' gaat dinsdag in première in de categorie 'Un Certain Regard' van het filmfestival van Cannes.

Veel over het regiedebuut van Ryan Gosling is niet geweten, behalve dan dat hem om een bizarre fabel gaat die focust op een familie die boven een macabere onderwaterwereld woont, dat Christina Hendricks, Saoirse Ronan en ook Eva Mendes de lynchiaanse revue passeren, en dat de Belgische inbreng niet gering is. Met Benoït Debie en Nico Leunen, respectievelijk cameraman en monteur, heeft de Hollywoodlieveling twee vakmannen in huis gehaald. Bekijk de eerste trailer, met scènes die zich afspelen in een surrealistisch decor. De mysterieuze wolk rond het regiedebuut van de hunk raakt ook nu niet opgehelderd. Integendeel. (DB) 'Lost River' gaat dinsdag in première in de categorie 'Un Certain Regard' van het filmfestival van Cannes.