De Australische cineast Jonathan Teplitzky heeft zijn tweede grote film klaar sinds zijn eerste onderneming Better Than Sex in 2001. In tegenstelling tot zijn eerste drama/komedie, gaat Burning Man ver over de grenzen van zijn land down under. De prent verscheen op zaterdag 10 september op het grote doek van het internationaal filmfestival in Toronto, Canada.

De Britse acteur Matthew Goode, die in 2009 meespeelde in de bekroonde A Single Man, kruipt in de rol van Tom: een Engelse chef-kok met een poepchic restaurant. Hij probeert zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en zijn relatie met zijn zoon te verbeteren, maar helaas weet hij geen blijf met zichzelf wanneer zes knappe vrouwen, waaronder Bojana Novakovic, Essie Davis en Rachel Griffiths, op de proppen komen om hem een helpende hand toe te steken.

De film zou een semi-biografie moeten voorstellen van Jonathan Teplitzky's zoektocht naar geluk, die hij samen met zijn zoon tracht tot een goed eind te brengen. De film komt in oktober uit in Australië en Nieuw-Zeeland. Europa en de VS moeten nog even geduld uitoefenen, maar kunnen alvast een kijkje nemen via deze trailer. (JH)

De Australische cineast Jonathan Teplitzky heeft zijn tweede grote film klaar sinds zijn eerste onderneming Better Than Sex in 2001. In tegenstelling tot zijn eerste drama/komedie, gaat Burning Man ver over de grenzen van zijn land down under. De prent verscheen op zaterdag 10 september op het grote doek van het internationaal filmfestival in Toronto, Canada. De Britse acteur Matthew Goode, die in 2009 meespeelde in de bekroonde A Single Man, kruipt in de rol van Tom: een Engelse chef-kok met een poepchic restaurant. Hij probeert zijn leven opnieuw op de rails te krijgen en zijn relatie met zijn zoon te verbeteren, maar helaas weet hij geen blijf met zichzelf wanneer zes knappe vrouwen, waaronder Bojana Novakovic, Essie Davis en Rachel Griffiths, op de proppen komen om hem een helpende hand toe te steken. De film zou een semi-biografie moeten voorstellen van Jonathan Teplitzky's zoektocht naar geluk, die hij samen met zijn zoon tracht tot een goed eind te brengen. De film komt in oktober uit in Australië en Nieuw-Zeeland. Europa en de VS moeten nog even geduld uitoefenen, maar kunnen alvast een kijkje nemen via deze trailer. (JH)