Na het succes tijdens het openingsweekend twee weken geleden blijft Toy Story 3, de nieuwe Pixar-animatiefilm het goed doen in de bioscoop. In de tweede week hebben Woody, Buzz en Mr. Pricklepants een fraaie 59 miljoen dollar (48 miljoen euro) opgebracht. 57% ging de prent zien in 3D.

- recensie leest u hier

Minder goed nieuws voor Tom Cruise en Cameron Diaz, de actiekomedie Knight and Day (€23miljoen) werd van de tweede plaats verstoten door Grown Ups, (€33miljoen) de midlifecomedy van Adam Sandler. Voor Tom Cruise is het even tandenbijten, dit is het slechtste openingsweekend sinds Far and Away (1992). Gelukkig, voor Tom, is er nog Scientology.

Hieronder de trailer van Grown Ups, waarin Kevin James gevaarlijk op zijn bek gaat.

Elisah Vandaele

Na het succes tijdens het openingsweekend twee weken geleden blijft Toy Story 3, de nieuwe Pixar-animatiefilm het goed doen in de bioscoop. In de tweede week hebben Woody, Buzz en Mr. Pricklepants een fraaie 59 miljoen dollar (48 miljoen euro) opgebracht. 57% ging de prent zien in 3D. - recensie leest u hier Minder goed nieuws voor Tom Cruise en Cameron Diaz, de actiekomedie Knight and Day (€23miljoen) werd van de tweede plaats verstoten door Grown Ups, (€33miljoen) de midlifecomedy van Adam Sandler. Voor Tom Cruise is het even tandenbijten, dit is het slechtste openingsweekend sinds Far and Away (1992). Gelukkig, voor Tom, is er nog Scientology. Hieronder de trailer van Grown Ups, waarin Kevin James gevaarlijk op zijn bek gaat. Elisah Vandaele