Tom Cruise mag op dieet. Voor zijn nieuwe rol in 'Mena', het relaas van een piloot slash drugs- en wapentrafikant voor het Medellinkartel in de jaren tachtig, gaat hij volgens zijn entourage tientallen kilo's spiermassa vergaren. Barry Seal, de man waarop het verhaal gebaseerd is, werd destijds door de CIA ingehuurd voor een grootse undercover-operatie die overigens mee aan de wieg stond van de opmars van het beruchte Colombiaanse kartel, geleid door Pablo Escobar. Klein detail: Seal woog ruim 300 pounds, omgerekend 135 kg.

Wetende wat onze Schoenaerts allemaal achter de kiezen stak om in 'Rundskop' te schitteren als vetmester Jacky Vanmarsenille, staan Cruise nog heftige maanden te wachten vóór de opnames van start gaan. (DB)

Tom Cruise mag op dieet. Voor zijn nieuwe rol in 'Mena', het relaas van een piloot slash drugs- en wapentrafikant voor het Medellinkartel in de jaren tachtig, gaat hij volgens zijn entourage tientallen kilo's spiermassa vergaren. Barry Seal, de man waarop het verhaal gebaseerd is, werd destijds door de CIA ingehuurd voor een grootse undercover-operatie die overigens mee aan de wieg stond van de opmars van het beruchte Colombiaanse kartel, geleid door Pablo Escobar. Klein detail: Seal woog ruim 300 pounds, omgerekend 135 kg.Wetende wat onze Schoenaerts allemaal achter de kiezen stak om in 'Rundskop' te schitteren als vetmester Jacky Vanmarsenille, staan Cruise nog heftige maanden te wachten vóór de opnames van start gaan. (DB)