Barman kreeg alvast 12.500 euro scenariosteun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), evenals ontwikkelingssteun van Creative Europa, meldt Vertigo.

Voor de productie van de Engelstalige film gaat Tom Barman in zee met Bart Van Langendonck en diens Savage Film (zie onder meer 'Rundskop'), weet het filmtijdschrift nog.

Het scenario wordt dan weer mede neergepend door Jonas Govaerts, gewezen gitarist van The Hickey Underworld en regisseur van de horrorfilm 'Welp'. Die is zopas in première gegaan op het filmfestival van Toronto en komt eind oktober bij ons in de zalen.

Oktober is ook de maand waarin Tom Barman met Magnus op clubtournee vertrekt. En rond eindejaar speelt hij met dEUS enkele Europese concerten ter promotie van de greatest hits-plaat 'Selected Songs 1994-2014', uit op 10 november. De band zal onder meer te zien zijn in het Brusselse Koninklijk Cricus op 19, 20 en 21 december.

Barman kreeg alvast 12.500 euro scenariosteun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), evenals ontwikkelingssteun van Creative Europa, meldt Vertigo.Voor de productie van de Engelstalige film gaat Tom Barman in zee met Bart Van Langendonck en diens Savage Film (zie onder meer 'Rundskop'), weet het filmtijdschrift nog. Het scenario wordt dan weer mede neergepend door Jonas Govaerts, gewezen gitarist van The Hickey Underworld en regisseur van de horrorfilm 'Welp'. Die is zopas in première gegaan op het filmfestival van Toronto en komt eind oktober bij ons in de zalen.Oktober is ook de maand waarin Tom Barman met Magnus op clubtournee vertrekt. En rond eindejaar speelt hij met dEUS enkele Europese concerten ter promotie van de greatest hits-plaat 'Selected Songs 1994-2014', uit op 10 november. De band zal onder meer te zien zijn in het Brusselse Koninklijk Cricus op 19, 20 en 21 december.