Bill Paxton is zaterdag op 61-jarige leeftijd overleden aan de complicaties na een hartoperatie. Dat heeft zijn familie zondag verklaard aan Amerikaanse media.

De man was bekend voor zijn rol in Titanic, waarin hij schatzoeker Brock Lovett vertolkte. Hij speelde ook mee in Apollo 13 en The Terminator.

In 2012 werd Paxton genomineerd voor een Emmy, voor zijn acteerwerk in de miniserie Hatfields & McCoys. Voor zijn hoofdrol in de serie Big Love kreeg hij ook drie Golden Globes-nominaties.

Over zijn hele carrière speelde Bill Paxton in meer dan tachtig films en series mee. Momenteel is hij nog te zien in de televisieserie Training Day.

Bill Paxton is zaterdag op 61-jarige leeftijd overleden aan de complicaties na een hartoperatie. Dat heeft zijn familie zondag verklaard aan Amerikaanse media.De man was bekend voor zijn rol in Titanic, waarin hij schatzoeker Brock Lovett vertolkte. Hij speelde ook mee in Apollo 13 en The Terminator. In 2012 werd Paxton genomineerd voor een Emmy, voor zijn acteerwerk in de miniserie Hatfields & McCoys. Voor zijn hoofdrol in de serie Big Love kreeg hij ook drie Golden Globes-nominaties.Over zijn hele carrière speelde Bill Paxton in meer dan tachtig films en series mee. Momenteel is hij nog te zien in de televisieserie Training Day.