De originele Burton-klassieker kwam in 1988 uit in de VS. Nu, 28 jaar na datum, kondigt de regisseur officieel een sequel aan. Opnieuw zijn er rollen weggelegd voor Michael Keaton - die ook in de eerste film de maffe rol van Beetlejuice vertolkte - en Winona Ryder. Of er nog andere acteurs van de originele cast terugkeren, is nog niet zeker.

Geruchten over een vervolg op Beetlejuice deden al langer de ronde, maar werden nooit eerder bevestigd. Burton confirmeerde het nieuws in een interview met Showbizspy: 'De film krijgt groen licht en is goedgekeurd door het team van Warner Bros', aldus de regisseur. 'We hebben een script in handen, alles valt in zijn plooi. Het enige wat we nog moeten doen, is beginnen met filmen.'

De plot van Beetlejuice 2 is nog niet bekend. De releasedatum evenmin.

(JG)

De originele Burton-klassieker kwam in 1988 uit in de VS. Nu, 28 jaar na datum, kondigt de regisseur officieel een sequel aan. Opnieuw zijn er rollen weggelegd voor Michael Keaton - die ook in de eerste film de maffe rol van Beetlejuice vertolkte - en Winona Ryder. Of er nog andere acteurs van de originele cast terugkeren, is nog niet zeker. Geruchten over een vervolg op Beetlejuice deden al langer de ronde, maar werden nooit eerder bevestigd. Burton confirmeerde het nieuws in een interview met Showbizspy: 'De film krijgt groen licht en is goedgekeurd door het team van Warner Bros', aldus de regisseur. 'We hebben een script in handen, alles valt in zijn plooi. Het enige wat we nog moeten doen, is beginnen met filmen.'De plot van Beetlejuice 2 is nog niet bekend. De releasedatum evenmin.(JG)