Tien waardige vervangers voor Ryan Gosling

Tien waardige vervangers voor Ryan Gosling
Joseph Gordon-Levitt. Deze jonge acteur heeft er al een indrukwekkende carrière opzitten. Na een kleine rol in 'That 70's Show', kennen we hem ook van '10 things I hate about you' en '3th rock from the sun'. Zijn echte doorbraak kwam er met '500 days of Summer' waarop jaren van grote rollen volgde, zoals een schitterende bijrol in de laatste Batman film en een hoofdrol in 'Looper' en '50/50'. Verder was hij ook te zien in 'Inception' en 'Lincoln'. © Reuters

Joseph Gordon Levitt.jpg © Reuters

Joseph Gordon-Levitt. Deze jonge acteur heeft er al een indrukwekkende carrière opzitten. Na een kleine rol in 'That 70's Show', kennen we hem ook van '10 things I hate about you' en '3th rock from the sun'. Zijn echte doorbraak kwam er met '500 days of Summer' waarop jaren van grote rollen volgde, zoals een schitterende bijrol in de laatste Batman film en een hoofdrol in 'Looper' en '50/50'. Verder was hij ook te zien in 'Inception' en 'Lincoln'.

James Franco.jpg © Reuters

James Franco. Ondertussen al een zeer gevestigde waarde in de filmsector. Kennen we vooral van zijn hoofdrol in '127 hours'. Hij is momenteel in de cinema te zien in 'Oz, the great and powerful' en 'Spring breakers'.

Nicholas Hoult.jpg © Reuters

Nicholas Hoult maakt dit jaar zijn grote doorbraak met de films 'Warm Bodies' en 'Jack the Giant Slayer'.

Michael Pitt.jpg © Reuters

Michael Pitt begon in de serie 'Dawson's Creek' en groeide uit tot een steracteur met rollen in 'The Dreamers' en de serie 'Boardwalk Empire'.

Douglas Booth.jpg © Reuters

Douglas Booth (rechts) is binnenkort te zien in de nieuwe verfilming van 'Romeo and Juliet'. Hij speelde ook al mee in het BBC-drama 'Worried About the Boy'.

Garrett Hedlund © Reuters

Garrett Hedlund speelde mee in 'On the Road', 'Tron', 'Country Strong', 'Four Brothers' en 'Troy'. Hij klust ook bij als model voor Yves Saint Laurent.

Liam Hemsworth.jpg © Reuters

Liam Hemsworth begon zijn carrière in de Australische serie 'Home and Away' en was te zien in de film 'Troy' en 'The Hunger Games'.

Alex Pettyfer.jpg © Reuters

Alex Pettyfer. Toegegeven, voorlopig heeft deze jongeman nog geen kaskrakers op zijn naam staan - denken we maar aan 'Magic Mike' - maar Ryan was aanvankelijk ook niet bekend voor zijn acteerprestaties.

Shia LaBeouf.jpg © Reuters

Shia Labeouf speelde mee in de Transformer-reeks en in de laatste Indiana Jones. Het zal vooral van zijn volgende filmrol in Lars Von Triers 'Nymphomaniac' afhangen of hij de vervanging waardig is.

Austin Butler.jpg © Reuters

Austin Butler. Begon zijn carrière, net zoals Ryan, als Disney-sterretje en speelt momenteel mee in 'The Carrie Diaries'. Nu goed, we hebben Ryan Gosling zijn Disney momenten ook vergeven.