Moederdag. Als u uw zaterdag met een kater op de zetel in plaats van in de Habitat heeft doorgebracht en u niet zo handig bent met geverfde macaroni en wc-rolletjes kan u uw moeder op een andere manier plezier doen. Spendeer eens kwali-teit samen voor haar flatscreentv. Met één van onderstaande films bent u vrijgesteld tot volgend jaar.

Steel Magnolia'sOmdat deze film alle favoriete actrices van uw moeder bevat en hij een perfecte weergave is van hoe sterk (en hoe fragiel) vrouwen kunnen zijn. Hou zakdoeken bij de hand. We menen het.

Terms of Endearment Zelfs wanneer moeder en dochter elk aan een andere zijde van het laken trekken blijkt het bloed toch te kruipen waar het niet gaan kan.


Alice Doesn't Live Here AnymoreWedden dat uw moeder houdt van sterke vrouwen, sterke moeders en sterke verhaallijnen?
Imitation of LifeLevensles: wees trots op uw afkomst en trots op uw moeder (u heeft niet veel keus)
Todo Sobre Mi MadreUw moeder zal opgewonden geraken bij de titel van de film ('all about my mother'), maar u toch vragend aankijken wanneer thema's als transgender en aids aangesneden worden. Te vermijden als u geen Gesprekken achteraf wil.


StepmomNiet enkel voor nieuw samengestelde gezinnen.

Goodbye Lenin Waarschuwing: u zal de toewijding van Alex nooit kunnen overtreffen. Prent dat uw moeder duidelijk in, maar zeg haar dat de gift van een bloemetje af en toe wel binnen de verwachtingen ligt.

The Joy Luck ClubAls u na deze film niet de nood voelt uw moeder écht te leren kennen, dan weten wij het ook niet meer.

Little Women
Uw moeder heeft ongetwijfeld het boek gelezen, is gek op kostuumdrama's maar houdt stiekem toch het meest van de kwaliteit van de herwerking. Zo kan ze sakkeren dat de versie uit de jaren dertig beter was. (Ook al heeft ze die zelf nooit gezien)

The Curious Case Of Benjamin ButtonEen prachtige film over ouder worden, jong blijven en eeuwige liefde. Zoals tussen u en uw moeder.

Katrin Swartenbroux

Moederdag. Als u uw zaterdag met een kater op de zetel in plaats van in de Habitat heeft doorgebracht en u niet zo handig bent met geverfde macaroni en wc-rolletjes kan u uw moeder op een andere manier plezier doen. Spendeer eens kwali-teit samen voor haar flatscreentv. Met één van onderstaande films bent u vrijgesteld tot volgend jaar. Steel Magnolia'sOmdat deze film alle favoriete actrices van uw moeder bevat en hij een perfecte weergave is van hoe sterk (en hoe fragiel) vrouwen kunnen zijn. Hou zakdoeken bij de hand. We menen het.Terms of Endearment Zelfs wanneer moeder en dochter elk aan een andere zijde van het laken trekken blijkt het bloed toch te kruipen waar het niet gaan kan.Alice Doesn't Live Here AnymoreWedden dat uw moeder houdt van sterke vrouwen, sterke moeders en sterke verhaallijnen?Imitation of LifeLevensles: wees trots op uw afkomst en trots op uw moeder (u heeft niet veel keus)Todo Sobre Mi MadreUw moeder zal opgewonden geraken bij de titel van de film ('all about my mother'), maar u toch vragend aankijken wanneer thema's als transgender en aids aangesneden worden. Te vermijden als u geen Gesprekken achteraf wil.StepmomNiet enkel voor nieuw samengestelde gezinnen.Goodbye Lenin Waarschuwing: u zal de toewijding van Alex nooit kunnen overtreffen. Prent dat uw moeder duidelijk in, maar zeg haar dat de gift van een bloemetje af en toe wel binnen de verwachtingen ligt.The Joy Luck ClubAls u na deze film niet de nood voelt uw moeder écht te leren kennen, dan weten wij het ook niet meer.Little Women Uw moeder heeft ongetwijfeld het boek gelezen, is gek op kostuumdrama's maar houdt stiekem toch het meest van de kwaliteit van de herwerking. Zo kan ze sakkeren dat de versie uit de jaren dertig beter was. (Ook al heeft ze die zelf nooit gezien) The Curious Case Of Benjamin ButtonEen prachtige film over ouder worden, jong blijven en eeuwige liefde. Zoals tussen u en uw moeder.Katrin Swartenbroux