Voor de eerste maal sinds het ontstaan van het kunstenfestival Theater aan Zee in 1997 prijkt er, dankzij gastcurator Josse De Pauw, ook film op de affiche. Josse De Pauw stelt samen met Dominique Deruddere, Marc Didden, Jan Decorte en Arno in het programma Ciné Rialto negen films voor waaraan zij in het verleden hun medewerking hebben verleend. Onder meer 'Hombres Complicados', 'Iedereen Beroemd', 'Brussels by Night', 'Sailors Don't Cry' en 'Just Friends' zullen op de 15de editie van Theater aan Zee worden vertoond.

Tijdens deze 15de editie staat opnieuw een uitgebreide combinatie van theater, muziek, letteren en het bijhorende kinderfestival centraal. Theater aan Zee vindt dit jaar plaats van 28 juli tot en met 6 augustus op verschillende locaties in Oostende.

Meer info over Theater aan Zee via deze link.

(NM)

Voor de eerste maal sinds het ontstaan van het kunstenfestival Theater aan Zee in 1997 prijkt er, dankzij gastcurator Josse De Pauw, ook film op de affiche. Josse De Pauw stelt samen met Dominique Deruddere, Marc Didden, Jan Decorte en Arno in het programma Ciné Rialto negen films voor waaraan zij in het verleden hun medewerking hebben verleend. Onder meer 'Hombres Complicados', 'Iedereen Beroemd', 'Brussels by Night', 'Sailors Don't Cry' en 'Just Friends' zullen op de 15de editie van Theater aan Zee worden vertoond. Tijdens deze 15de editie staat opnieuw een uitgebreide combinatie van theater, muziek, letteren en het bijhorende kinderfestival centraal. Theater aan Zee vindt dit jaar plaats van 28 juli tot en met 6 augustus op verschillende locaties in Oostende. Meer info over Theater aan Zee via deze link. (NM)