De film is gebaseerd op een boek van cultschrijver Hunter S. Thompson. Johnny Depp vertolkt de rol van de Amerikaanse freelance journalist Paul Kemp die in Puerto Rico voor een krant die betere tijden heeft gekend, op zoek gaat naar een straf verhaal. Maar zowel de expats, de diverse verloren zielen die hij er ontmoet als de lokale Caraïbische cultuur waarin rumgebruik doorslaggevend blijkt te zijn, spelen hem parten.

De cast wordt verder aangevuld door Amber Heard, Giovanni Ribisi, Aaron Eckhart en Richard Jenkins.

Na de Terry Gilliam-prent "Fear and Loathing in Las Vegas" is dit de tweede keer dat Depp een van de waanzinnige karakters vertolkt uit de gonzo-klassiekers van Hunter S. Thompson.

De film is gebaseerd op een boek van cultschrijver Hunter S. Thompson. Johnny Depp vertolkt de rol van de Amerikaanse freelance journalist Paul Kemp die in Puerto Rico voor een krant die betere tijden heeft gekend, op zoek gaat naar een straf verhaal. Maar zowel de expats, de diverse verloren zielen die hij er ontmoet als de lokale Caraïbische cultuur waarin rumgebruik doorslaggevend blijkt te zijn, spelen hem parten. De cast wordt verder aangevuld door Amber Heard, Giovanni Ribisi, Aaron Eckhart en Richard Jenkins. Na de Terry Gilliam-prent "Fear and Loathing in Las Vegas" is dit de tweede keer dat Depp een van de waanzinnige karakters vertolkt uit de gonzo-klassiekers van Hunter S. Thompson.