Haar meest bekende rol was wellicht die van de dochter van Mel Gibson in 'The Patriot'. De laatste jaren speelde ze vooral mee in kortfilms en nam ze ook de rol van regisseur en producer op zich. Ook op de planken maakte ze naam voor zichzelf door Helen Keller te vertolken in 'The Miracle Worker', met Hilary Swank als tegenspeelster.

'Little Miss Sunshine'-actrice Abigail Breslin bevestigde het tragische nieuws via Twitter. De twee waren boezemvriendinnen en kenden elkaar al jaren.

De reden voor de dood van Sky McCole Bartusiak is nog onbekend. (LP)

Haar meest bekende rol was wellicht die van de dochter van Mel Gibson in 'The Patriot'. De laatste jaren speelde ze vooral mee in kortfilms en nam ze ook de rol van regisseur en producer op zich. Ook op de planken maakte ze naam voor zichzelf door Helen Keller te vertolken in 'The Miracle Worker', met Hilary Swank als tegenspeelster.'Little Miss Sunshine'-actrice Abigail Breslin bevestigde het tragische nieuws via Twitter. De twee waren boezemvriendinnen en kenden elkaar al jaren.De reden voor de dood van Sky McCole Bartusiak is nog onbekend. (LP)