"Ik ben zo blij als een kind dat ik eindelijk mijn mond niet meer hoef te houden", zegt Van Looy aan de krant De Standaard. In Vlaanderen groeiden er de afgelopen maanden twijfels over 'The Loft'. Nu zit de film volgens het vakblad Variety al even bij Silvers Dark Castle Entertainment.

Superdeal
'The Loft', waarin Matthias Schoenaerts zijn rol uit de Belgsiche versie herneemt, zal dan ook in duizenden zalen uitkomen. "Een superdeal met een van de grootste namen in de business", zegt Van Looy in De Standaard. (TV)

"Ik ben zo blij als een kind dat ik eindelijk mijn mond niet meer hoef te houden", zegt Van Looy aan de krant De Standaard. In Vlaanderen groeiden er de afgelopen maanden twijfels over 'The Loft'. Nu zit de film volgens het vakblad Variety al even bij Silvers Dark Castle Entertainment.Superdeal 'The Loft', waarin Matthias Schoenaerts zijn rol uit de Belgsiche versie herneemt, zal dan ook in duizenden zalen uitkomen. "Een superdeal met een van de grootste namen in de business", zegt Van Looy in De Standaard. (TV)