Onzaga's docufictie situeert zich in Colombia. Ze volgt haar broer, terwijl ze in de mysterieuze landschappen op zoek gaan naar de geest van hun overleden vader. Die tocht leidt hen van Bogota tot in de Colombiaanse jungle. De film is een afstudeerwerk aan de Brusselse filmschool LUCA campus Sint-Lukas. In Berlijn ging de prent in wereldpremière.

Onzaga krijgt de Speciale Prijs van de Jury voor Beste Kortfilm omwille van haar "hybride benadering van een autobiografisch verhaal". "De film zweeft tussen het heden en het verleden en weet op een intuïtieve manier een figuur in beeld te brengen die dicht bij de filmmaakster zelf staat", aldus het rapport.

De competitie Generation 14plus is een sectie die gericht is op kinderen en jongeren. Aan de Speciale Prijs van de Jury is een bedrag van 2.500 euro verbonden.

Het is overigens al het tweede Belgische succes in Berlijn. Eerder had 'InSyriated', een langspeelfilm van Philippe Van Leeuw, al het 'Europa Cinemas Label' gewonnen.

Onzaga's docufictie situeert zich in Colombia. Ze volgt haar broer, terwijl ze in de mysterieuze landschappen op zoek gaan naar de geest van hun overleden vader. Die tocht leidt hen van Bogota tot in de Colombiaanse jungle. De film is een afstudeerwerk aan de Brusselse filmschool LUCA campus Sint-Lukas. In Berlijn ging de prent in wereldpremière. Onzaga krijgt de Speciale Prijs van de Jury voor Beste Kortfilm omwille van haar "hybride benadering van een autobiografisch verhaal". "De film zweeft tussen het heden en het verleden en weet op een intuïtieve manier een figuur in beeld te brengen die dicht bij de filmmaakster zelf staat", aldus het rapport. De competitie Generation 14plus is een sectie die gericht is op kinderen en jongeren. Aan de Speciale Prijs van de Jury is een bedrag van 2.500 euro verbonden. Het is overigens al het tweede Belgische succes in Berlijn. Eerder had 'InSyriated', een langspeelfilm van Philippe Van Leeuw, al het 'Europa Cinemas Label' gewonnen.