De personages van The Office, de fantastische Britse sitcom ontsproten aan het brein van Ricky Gervais en Stephen Merchant, hebben het decor van hun saai hoofdkantoor in de Londense voorstad verruild voor de groene landschappen van de film The Hobbit. Met dank aan enkele fanboys van de comedy-reeks die met knip- en plakwerk een grappig filmpje hebben gemonteerd.

Leuk detail: Martin Freeman, die in The Hobbit de rol van Bilbo Baggins speelt, is ook vaste kantoorbediende in The Office waar hij de initiatiefloze ex-student Tim Canterbury speelt. (DB)

De personages van The Office, de fantastische Britse sitcom ontsproten aan het brein van Ricky Gervais en Stephen Merchant, hebben het decor van hun saai hoofdkantoor in de Londense voorstad verruild voor de groene landschappen van de film The Hobbit. Met dank aan enkele fanboys van de comedy-reeks die met knip- en plakwerk een grappig filmpje hebben gemonteerd. Leuk detail: Martin Freeman, die in The Hobbit de rol van Bilbo Baggins speelt, is ook vaste kantoorbediende in The Office waar hij de initiatiefloze ex-student Tim Canterbury speelt. (DB)