26 mei 2011 wordt de sequel van de hollywoodiaanse komedie 'The hangover' in Amerika gereleased. Warner Bros zou zich naar eigen zeggen overhaast hebben met de trailer uit te brengen, waardoor er R-rated scènes in voorkwamen die niet geschikt waren voor kinderen onder de leeftijd van zeventien jaar.

Toegegeven, de trailer van de eerste Hangover-film is braver dan de tweede. De laatste scène van de tweede trailer bevat voor sommige mensen nogal obscene gebaren. Maar wie neemt daar nu nog aanstoot aan?

Oordeel zelf.

Julie Herreman

26 mei 2011 wordt de sequel van de hollywoodiaanse komedie 'The hangover' in Amerika gereleased. Warner Bros zou zich naar eigen zeggen overhaast hebben met de trailer uit te brengen, waardoor er R-rated scènes in voorkwamen die niet geschikt waren voor kinderen onder de leeftijd van zeventien jaar. Toegegeven, de trailer van de eerste Hangover-film is braver dan de tweede. De laatste scène van de tweede trailer bevat voor sommige mensen nogal obscene gebaren. Maar wie neemt daar nu nog aanstoot aan? Oordeel zelf. Julie Herreman