In de nieuwe trailer van Wes Andersons 'The Grand Budapest Hotel' worden de rollen van de hoofdpersonages, de eigenzinnige gasten van het vreemde hotel in de titel, voorgesteld.

De eigenzinnige komedie vertelt het verhaal van Gustave H., de cougar-minnende conciërge van een beroemd Europees hotel tijdens het interbellum, en zijn jonge protegé Zero Moustafa. De vrienden geraken betrokken bij een kunstroof en de moord op een van de hotelgasten waar Gustave het bed mee deelde. Ralph Fiennes werd gecast als de charismatische conciërge en de vrijwel onbekende Tony Revolori kruipt in de huid van de portier Zero.

Ook Tilda Swinton, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, F Murray Abraham en Jason Schwartzman nemen een rol voor hun rekening.

'The Grand Budapest Hotel' lijkt alweer een heerlijke trip doorheen het typische Andersoniaanse universum. De première vindt plaats op de openingsdag van de Berlinale, die plaatsvindt van 6 tot 16 februari. Maak kennis met de quirky castleden. (DB)

In de nieuwe trailer van Wes Andersons 'The Grand Budapest Hotel' worden de rollen van de hoofdpersonages, de eigenzinnige gasten van het vreemde hotel in de titel, voorgesteld.De eigenzinnige komedie vertelt het verhaal van Gustave H., de cougar-minnende conciërge van een beroemd Europees hotel tijdens het interbellum, en zijn jonge protegé Zero Moustafa. De vrienden geraken betrokken bij een kunstroof en de moord op een van de hotelgasten waar Gustave het bed mee deelde. Ralph Fiennes werd gecast als de charismatische conciërge en de vrijwel onbekende Tony Revolori kruipt in de huid van de portier Zero.Ook Tilda Swinton, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, F Murray Abraham en Jason Schwartzman nemen een rol voor hun rekening. 'The Grand Budapest Hotel' lijkt alweer een heerlijke trip doorheen het typische Andersoniaanse universum. De première vindt plaats op de openingsdag van de Berlinale, die plaatsvindt van 6 tot 16 februari. Maak kennis met de quirky castleden. (DB)