'The Broken Circle Breakdown' van regisseur Felix van Groeningenis is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Johan Heldenbergh. Hij en Veerle Baetens nemen de hoofdrollen in de filmbewerking voor hun rekening. De film vertelt het liefdesverhaal van Elise en Didier en hoe zij omgaan met de ziekte van hun zesjarige dochtertje.

Van Groeningen regisseerde eerder al 'Steve + Sky' (2004), 'Dagen zonder lief' (2007) en 'De helaasheid der dingen' (2009). Het 39ste Filmfestival Gent loopt van 9 tot en met 20 oktober. De rode draad doorheen deze editie is 'misdaad'. 'The Broken Circle Breakdown' is vanaf 10 oktober te zien in de bioscoop. (Belga/DB)

'The Broken Circle Breakdown' van regisseur Felix van Groeningenis is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Johan Heldenbergh. Hij en Veerle Baetens nemen de hoofdrollen in de filmbewerking voor hun rekening. De film vertelt het liefdesverhaal van Elise en Didier en hoe zij omgaan met de ziekte van hun zesjarige dochtertje. Van Groeningen regisseerde eerder al 'Steve + Sky' (2004), 'Dagen zonder lief' (2007) en 'De helaasheid der dingen' (2009). Het 39ste Filmfestival Gent loopt van 9 tot en met 20 oktober. De rode draad doorheen deze editie is 'misdaad'. 'The Broken Circle Breakdown' is vanaf 10 oktober te zien in de bioscoop. (Belga/DB)