De film van Adam McCay (met Brad Pitt, Steve Carell, Christian Bale, Ryan Gosling), die ook genomineerd is voor de Oscar voor beste film, vertelt op tragikomische toon over de kredietcrisis van 2008 in de Verenigde Staten.

Tegen alle voorspellingen in verkozen de Amerikaanse producenten de film boven de grote favoriet "The Revenant" van Alejandro Inarritu (met Leonardo DiCaprio), die twaalf Oscarnominaties kreeg. Vorige jaar bekroonde PGA "Birdman" van Inarritu, die daarna de Oscar voor de beste film won. (Belga)

De film van Adam McCay (met Brad Pitt, Steve Carell, Christian Bale, Ryan Gosling), die ook genomineerd is voor de Oscar voor beste film, vertelt op tragikomische toon over de kredietcrisis van 2008 in de Verenigde Staten. Tegen alle voorspellingen in verkozen de Amerikaanse producenten de film boven de grote favoriet "The Revenant" van Alejandro Inarritu (met Leonardo DiCaprio), die twaalf Oscarnominaties kreeg. Vorige jaar bekroonde PGA "Birdman" van Inarritu, die daarna de Oscar voor de beste film won. (Belga)