Mogelijke reden voor de annulatie: de jongste - en mogelijk laatste - prent uit de reeks, "Terminator: Genisys", ontgoochelde danig aan de box office. Maar met Arnold "I'll be back" Schwarzenegger weet je maar nooit.

Hoe uitgemolken de Terminator-reeks ook was, de film die de T-sequel vervangt, oogt evenmin als Oscarwaardig materiaal. Paramount hoopt te scoren met "Baywatch", een adaptatie voor het witte doek van de televisiereeks uit de jaren '90 over fysiek aantrekkelijke redders aan de door schaarsgeklede jongedames bevolkte Californische stranden. Protagonisten in de verfilming worden Dwayne Johnson en Zac Efron. (Belga)

Mogelijke reden voor de annulatie: de jongste - en mogelijk laatste - prent uit de reeks, "Terminator: Genisys", ontgoochelde danig aan de box office. Maar met Arnold "I'll be back" Schwarzenegger weet je maar nooit.Hoe uitgemolken de Terminator-reeks ook was, de film die de T-sequel vervangt, oogt evenmin als Oscarwaardig materiaal. Paramount hoopt te scoren met "Baywatch", een adaptatie voor het witte doek van de televisiereeks uit de jaren '90 over fysiek aantrekkelijke redders aan de door schaarsgeklede jongedames bevolkte Californische stranden. Protagonisten in de verfilming worden Dwayne Johnson en Zac Efron. (Belga)