Onze noorderburen kunnen weldra genieten van hun eigen versie van het Vlaamse kassucces 'Loft'. Dat die in de maak was, wisten we al langer. Aanvankelijk zou Erik Van Looy himself de remake regisseren, maar door te veel andere bezigheden, zag hij zichzelf genoodzaakt de fakkel door te geven aan collega Antoinette Beumer.

De stormloop naar de Nederlandse cinemazalen kan op 16 december beginnen. Voor ons, Vlamingen, valt daar echter niet veel te beleven, want op wat taalaanpassingen na, brengt de Nederlandse 'Loft' niets nieuws onder de zon.

Griet Op de Beeck

Onze noorderburen kunnen weldra genieten van hun eigen versie van het Vlaamse kassucces 'Loft'. Dat die in de maak was, wisten we al langer. Aanvankelijk zou Erik Van Looy himself de remake regisseren, maar door te veel andere bezigheden, zag hij zichzelf genoodzaakt de fakkel door te geven aan collega Antoinette Beumer. De stormloop naar de Nederlandse cinemazalen kan op 16 december beginnen. Voor ons, Vlamingen, valt daar echter niet veel te beleven, want op wat taalaanpassingen na, brengt de Nederlandse 'Loft' niets nieuws onder de zon.Griet Op de Beeck