'The Hateful Eight' werd nog niet ingeblikt, maar ging wel al over menig tong. Dat heeft alles te maken met het ruwe parcours dat de film heeft afgelegd, nog voor er ook maar één beeld werd gedraaid. Nadat het script van de western te grabbel werd gegooid, gooide Tarantino het ganse project de vuilbak in. Nadat de regisseur terug tot bedaren kwam, besliste hij de film toch te draaien en gaf december 2015 als streefdatum voor de release.

Eerder kregen we al een poster te zien en nu deelde een stoute bioscoopganger dus de teaser via YouTube. Erg veel komen we nog niet te weten over de prent, maar de personages - zonder namen van acteurs - worden wel al kort voorgesteld. Ook bevestigt de teaser het nieuws dat de prent in 70mm-formaat wordt gedraaid.

Kurt Russell, Bruce Dern, Samuel L. Jackson, Michael Madsen en Walton Goggins worden genoemd als mogelijke sterren en ook Jennifer Lawrence zou mogelijk een rol krijgen in de western.

Deze lek, in tegenstelling tot die van zijn script, lijkt voor Tarantino geen probleem aangezien de YouTubevideo nog steeds te bekijken valt. (LP)

'The Hateful Eight' werd nog niet ingeblikt, maar ging wel al over menig tong. Dat heeft alles te maken met het ruwe parcours dat de film heeft afgelegd, nog voor er ook maar één beeld werd gedraaid. Nadat het script van de western te grabbel werd gegooid, gooide Tarantino het ganse project de vuilbak in. Nadat de regisseur terug tot bedaren kwam, besliste hij de film toch te draaien en gaf december 2015 als streefdatum voor de release. Eerder kregen we al een poster te zien en nu deelde een stoute bioscoopganger dus de teaser via YouTube. Erg veel komen we nog niet te weten over de prent, maar de personages - zonder namen van acteurs - worden wel al kort voorgesteld. Ook bevestigt de teaser het nieuws dat de prent in 70mm-formaat wordt gedraaid. Kurt Russell, Bruce Dern, Samuel L. Jackson, Michael Madsen en Walton Goggins worden genoemd als mogelijke sterren en ook Jennifer Lawrence zou mogelijk een rol krijgen in de western. Deze lek, in tegenstelling tot die van zijn script, lijkt voor Tarantino geen probleem aangezien de YouTubevideo nog steeds te bekijken valt. (LP)