Volgens de rechter was er geen substantiële gelijkenis was tussen 'The Expendables' en het scenario van Webb, dat meldt Variety. 'Het totale concept en de feel van het verhaal zijn erg verschillend', klonk het. 'The Expendables' was volgende de rechter een pure actiefilm vol schietgevechten, terwijl 'Cordoba' een avonturenfilm is.

'De werken mogen dan wel enkele gelijkaardige elementen hebben, maar de manier waarop de verhalen gebracht worden is volledig anders. 'The Expendables' is een erg machofilm, terwijl in 'Cordoba' enkele sterke, onafhankelijke vrouwenrollen zitten', vervolgde de rechter. Sylvester Stallone en de producers van 'The Expendables' werden dus vrijgesproken. (AB)

Volgens de rechter was er geen substantiële gelijkenis was tussen 'The Expendables' en het scenario van Webb, dat meldt Variety. 'Het totale concept en de feel van het verhaal zijn erg verschillend', klonk het. 'The Expendables' was volgende de rechter een pure actiefilm vol schietgevechten, terwijl 'Cordoba' een avonturenfilm is.'De werken mogen dan wel enkele gelijkaardige elementen hebben, maar de manier waarop de verhalen gebracht worden is volledig anders. 'The Expendables' is een erg machofilm, terwijl in 'Cordoba' enkele sterke, onafhankelijke vrouwenrollen zitten', vervolgde de rechter. Sylvester Stallone en de producers van 'The Expendables' werden dus vrijgesproken. (AB)