Sylvester Stallone heeft zelf een einde gemaakt na maanden gespeculeer over de titel van de nieuwe (en vermoedelijk laatste) Rambo-film: 'Rambo: Last Blood'. De acteur deed dat in een tweet naar aanleiding van de gangsterbiopic over Gregory Scarpa 'die wordt opgenomen na de opnames van 'Rambo: Last Blood.'

De titel verwijst naar het allereerste actiedrama in de Rambo-franchise: 'First Blood' uit 1972, toen de getraumatiseerde Vietnamveteraan een menselijker gezicht vertoonde in vergelijking met de sequels die volgden. De laatste keer dat Stallone de actieheld vertolkte was zeven jaar geleden.

In het voorjaar is de acteur nog te zien als Rocky Balboa in het door Ryan Coogler geregisseerde 'Creed', een spin-off van Rocky rond de zoon van Apollo Creed.

Sylvester Stallone heeft zelf een einde gemaakt na maanden gespeculeer over de titel van de nieuwe (en vermoedelijk laatste) Rambo-film: 'Rambo: Last Blood'. De acteur deed dat in een tweet naar aanleiding van de gangsterbiopic over Gregory Scarpa 'die wordt opgenomen na de opnames van 'Rambo: Last Blood.'De titel verwijst naar het allereerste actiedrama in de Rambo-franchise: 'First Blood' uit 1972, toen de getraumatiseerde Vietnamveteraan een menselijker gezicht vertoonde in vergelijking met de sequels die volgden. De laatste keer dat Stallone de actieheld vertolkte was zeven jaar geleden.In het voorjaar is de acteur nog te zien als Rocky Balboa in het door Ryan Coogler geregisseerde 'Creed', een spin-off van Rocky rond de zoon van Apollo Creed.