'Crooked River' toont Sufjan en zijn broer Marzuki tijdens hun reis terug naar sweet home Michigan. Bevriende filmmaker Keleo La Belle legt samen met de broers de hele weg vast op film. Sufjan schreef eerder de soundtrack voor 'Beyond This Place', een documentaire waarin La Belle op zijn beurt een reünie met zijn vader organiseerde.

Hoewel 'Crooked River' al in 2006 werd gefilmd, doolden er online enkel trailers en een pagina op Facebook rond. Nu laat Pitchfork weten dat de makers op zoek zijn naar een distributeur. Ze hopen de film van 52 minuten later dit jaar uit te brengen.

Trailer:

Pieter Claes

'Crooked River' toont Sufjan en zijn broer Marzuki tijdens hun reis terug naar sweet home Michigan. Bevriende filmmaker Keleo La Belle legt samen met de broers de hele weg vast op film. Sufjan schreef eerder de soundtrack voor 'Beyond This Place', een documentaire waarin La Belle op zijn beurt een reünie met zijn vader organiseerde. Hoewel 'Crooked River' al in 2006 werd gefilmd, doolden er online enkel trailers en een pagina op Facebook rond. Nu laat Pitchfork weten dat de makers op zoek zijn naar een distributeur. Ze hopen de film van 52 minuten later dit jaar uit te brengen. Trailer: Pieter Claes