Na een hevige strijd om de rechten van 'The Secret Service' moest Universal Pictures het onderspit delven. 20th Century Fox wil de adaptatie door Matthew Vaughn in november 2014 in de zalen krijgen. Vaughn heeft samen met zijn rechterhand Jane Goldman het script al afgewerkt en de productie zal van start gaan in augustus.

Het scenario voor de film blijkt vrij gelijklopend te zijn met de verhaallijnen in de stripreeks. In 'The Secret Service', getekend door Dave Gibbons, neemt de doorgewinterde geheim agent Jack Londen zijn rebels neefje Gary onder zijn vleugels. Londen introduceert de jonge snaak in de wereld van de spionage en leert hem de kneepjes van het vak. Samen lossen ze moorden op en onderzoeken ze een mysterie over de Mount Everest.

Nadat Vaughn de regie van de volgende 'X-Men'-film, 'Days of Future Past', doorschoof naar Bryan Singer, is deze prent zijn eerste grote project na 'First Class'. Het is de tweede keer dat hij een stripreeks verfilmt. Ook de actiefilm 'Kick-Ass' was een adaptatie van de gelijknamige strips van de hand van Mark Miller. (CS)

Na een hevige strijd om de rechten van 'The Secret Service' moest Universal Pictures het onderspit delven. 20th Century Fox wil de adaptatie door Matthew Vaughn in november 2014 in de zalen krijgen. Vaughn heeft samen met zijn rechterhand Jane Goldman het script al afgewerkt en de productie zal van start gaan in augustus. Het scenario voor de film blijkt vrij gelijklopend te zijn met de verhaallijnen in de stripreeks. In 'The Secret Service', getekend door Dave Gibbons, neemt de doorgewinterde geheim agent Jack Londen zijn rebels neefje Gary onder zijn vleugels. Londen introduceert de jonge snaak in de wereld van de spionage en leert hem de kneepjes van het vak. Samen lossen ze moorden op en onderzoeken ze een mysterie over de Mount Everest. Nadat Vaughn de regie van de volgende 'X-Men'-film, 'Days of Future Past', doorschoof naar Bryan Singer, is deze prent zijn eerste grote project na 'First Class'. Het is de tweede keer dat hij een stripreeks verfilmt. Ook de actiefilm 'Kick-Ass' was een adaptatie van de gelijknamige strips van de hand van Mark Miller. (CS)