Met de verfilming van de Panama Papers keert Soderbergh definitief terug naar de filmwereld nadat hij in 2013 bekendmaakte dat hij niet langer films zou maken. In mei werd zijn terugkeer al aangekondigd met het nieuws over zijn regiewerk voor de film Logan Lucky waar hij momenteel nog aan bezig is.

Soderbergh zal het verhaal van de Panama Papers baseren op het aankomend boek van Jake Bernstein, de journalist die mede verantwoordelijk is voor het blootleggen van de 11,5 miljoen documenten over de illegale praktijken van vele machtige rijken over de hele wereld. Ook Knack maakte deel uit van het internationale netwerk aan journalistieke titels dat de Panama Papers onthulde. Het boek en de film zullen allerlei nieuwe details aan het licht brengen, inclusief hoe ze precies tot deze ontdekking zijn gekomen. (KB)

Met de verfilming van de Panama Papers keert Soderbergh definitief terug naar de filmwereld nadat hij in 2013 bekendmaakte dat hij niet langer films zou maken. In mei werd zijn terugkeer al aangekondigd met het nieuws over zijn regiewerk voor de film Logan Lucky waar hij momenteel nog aan bezig is.Soderbergh zal het verhaal van de Panama Papers baseren op het aankomend boek van Jake Bernstein, de journalist die mede verantwoordelijk is voor het blootleggen van de 11,5 miljoen documenten over de illegale praktijken van vele machtige rijken over de hele wereld. Ook Knack maakte deel uit van het internationale netwerk aan journalistieke titels dat de Panama Papers onthulde. Het boek en de film zullen allerlei nieuwe details aan het licht brengen, inclusief hoe ze precies tot deze ontdekking zijn gekomen. (KB)