1. Benedict Cumberbatch

Tijdens een interview met MTV vraagt de reporter aan Benedict Cumberbatch om zo veel mogelijk sterren na te doen in slechts een minuut. De Britse acteur klokt af op maar liefst elf personen. Van Bane tot Taylor Swift.

2. Adam Levine

Met de frontman van Maroon 5 valt er altijd wel wat te beleven. Onlangs werd hij nog verguisd door de media wegens zijn schokkende nieuwe clip van het nummer 'Animals', maar in 'The Tonight Show' liet hij zien dat hij ook een aantal impressies de baas kan. Presentator Jimmy Fallon hoeft evenwel niet onder te doen.

3. Simon Helberg

Niet Nicolas Cage is geweldig in imitaties, de mensen die hem nadoen wel. Geniet van onder andere Simon Helberg (Howard uit 'The Big Bang Theory') die Cage feilloos imiteert. Je zal gegarandeerd een aantal keer giechelen.

4. Bradley Cooper

Van Phil in 'The Hangover'-reeks tot militair in 'American Sniper', Bradley Cooper heeft al een heleboel verschillende soorten rollen op zijn palmares. Dat betekent ook dat hij al met talloze andere acteurs heeft samengewerkt. Van velen weet hij nog exact hoe ze klinken.

5. Kevin Spacey

Oscarwinnaar Kevin Spacey heeft niets meer te bewijzen aan de buitenwereld. Elke rol die hij speelt is een schot in de roos. Dat maakt dat hij tijd krijgt om een aantal impressies te oefenen. Kijk mee hoe hij Al Pacino nadoet, waar die laatste gewoonweg bij zit.

6. Aries Spears

De Amerikaanse komiek Aries Spears is niet ongelofelijk gekend bij ons, maar in de VS is hij beroemd om zijn imitatietalent. Tijdens een talkshow laat hij zijn kunnen zien door onder andere Eddie Murphy, Snoop Dogg en Mike Tyson te imiteren.

7. Matt Damon

De held uit de Bourne-reeks doet Matthew McConaughey op geweldige wijze na. McConaughey wordt wel vaker geparodieerd, maar de impressie van Damon is er pal op. Kijk hoe hij presentator David Letterman uitnodigt voor een shirtloze BBQ.

8. Charlie Hopkinson

Het is altijd leuk om beroemdheden elkaar te zien nadoen. Toch mogen we ander talent ook niet uit het oog verliezen. YouTuber Charlie Hopkinsons doet een aantal prachtige imitaties van personages uit 'Lord of the Rings', 'Star Wars' en 'Harry Potter'.

9. Brian Hull

Brian Hull is ook geen Hollywoodster, maar mag zeker niet in dit lijstje ontbreken. Op onnavolgbare wijze covert hij 'Let It Go' uit de film 'Frozen'. Het leuke is dat hij het nummer niet gewoon zingt, maar hij brengt het in 25 verschillende Disneystemmen.

10. Guga Baúl

Afsluiten doen we met een uitzonderlijk talent uit eigen land. Guga Baúl, bekend van 'Tegen de Sterren op', presenteert een journaal in de stijl van de iconische nieuwslezer Jan Becaus. Kijk en geniet. (WH)

1. Benedict CumberbatchTijdens een interview met MTV vraagt de reporter aan Benedict Cumberbatch om zo veel mogelijk sterren na te doen in slechts een minuut. De Britse acteur klokt af op maar liefst elf personen. Van Bane tot Taylor Swift.2. Adam LevineMet de frontman van Maroon 5 valt er altijd wel wat te beleven. Onlangs werd hij nog verguisd door de media wegens zijn schokkende nieuwe clip van het nummer 'Animals', maar in 'The Tonight Show' liet hij zien dat hij ook een aantal impressies de baas kan. Presentator Jimmy Fallon hoeft evenwel niet onder te doen.3. Simon HelbergNiet Nicolas Cage is geweldig in imitaties, de mensen die hem nadoen wel. Geniet van onder andere Simon Helberg (Howard uit 'The Big Bang Theory') die Cage feilloos imiteert. Je zal gegarandeerd een aantal keer giechelen.4. Bradley CooperVan Phil in 'The Hangover'-reeks tot militair in 'American Sniper', Bradley Cooper heeft al een heleboel verschillende soorten rollen op zijn palmares. Dat betekent ook dat hij al met talloze andere acteurs heeft samengewerkt. Van velen weet hij nog exact hoe ze klinken.5. Kevin SpaceyOscarwinnaar Kevin Spacey heeft niets meer te bewijzen aan de buitenwereld. Elke rol die hij speelt is een schot in de roos. Dat maakt dat hij tijd krijgt om een aantal impressies te oefenen. Kijk mee hoe hij Al Pacino nadoet, waar die laatste gewoonweg bij zit.6. Aries SpearsDe Amerikaanse komiek Aries Spears is niet ongelofelijk gekend bij ons, maar in de VS is hij beroemd om zijn imitatietalent. Tijdens een talkshow laat hij zijn kunnen zien door onder andere Eddie Murphy, Snoop Dogg en Mike Tyson te imiteren.7. Matt DamonDe held uit de Bourne-reeks doet Matthew McConaughey op geweldige wijze na. McConaughey wordt wel vaker geparodieerd, maar de impressie van Damon is er pal op. Kijk hoe hij presentator David Letterman uitnodigt voor een shirtloze BBQ.8. Charlie HopkinsonHet is altijd leuk om beroemdheden elkaar te zien nadoen. Toch mogen we ander talent ook niet uit het oog verliezen. YouTuber Charlie Hopkinsons doet een aantal prachtige imitaties van personages uit 'Lord of the Rings', 'Star Wars' en 'Harry Potter'.9. Brian HullBrian Hull is ook geen Hollywoodster, maar mag zeker niet in dit lijstje ontbreken. Op onnavolgbare wijze covert hij 'Let It Go' uit de film 'Frozen'. Het leuke is dat hij het nummer niet gewoon zingt, maar hij brengt het in 25 verschillende Disneystemmen.10. Guga BaúlAfsluiten doen we met een uitzonderlijk talent uit eigen land. Guga Baúl, bekend van 'Tegen de Sterren op', presenteert een journaal in de stijl van de iconische nieuwslezer Jan Becaus. Kijk en geniet. (WH)