Some stories never end...en zeker de Star Wars-saga niet. Wie dacht dat George Lucas het na The Clone Wars eindelijk voor bekeken zou houden, slaat de bal goed mis. Lucas en zijn productiehuis Lucasfilm willen de Star Wars-hype weer nieuw leven inblazen en gaan alle zes de delen in een 3D-kleedje steken.

Het idee spookte al langer in Lucas' hoofd rond, maar hij achtte de tijd en de technologie er nog niet rijp voor. Nu de meeste bioscopen voorzien zijn van een degelijke 3D-uitrusting, waagt hij toch de stap. De eerste 3D-uitgave zal die van Episode I: The Phantom Menace zijn en wordt verwacht in 2012.

Hoe dit allemaal gaat aflopen, weten we dus in 2012, hoe het voor Luke en Darth Vader afliep, weten we al langer.

Griet Op de Beeck

Some stories never end...en zeker de Star Wars-saga niet. Wie dacht dat George Lucas het na The Clone Wars eindelijk voor bekeken zou houden, slaat de bal goed mis. Lucas en zijn productiehuis Lucasfilm willen de Star Wars-hype weer nieuw leven inblazen en gaan alle zes de delen in een 3D-kleedje steken. Het idee spookte al langer in Lucas' hoofd rond, maar hij achtte de tijd en de technologie er nog niet rijp voor. Nu de meeste bioscopen voorzien zijn van een degelijke 3D-uitrusting, waagt hij toch de stap. De eerste 3D-uitgave zal die van Episode I: The Phantom Menace zijn en wordt verwacht in 2012. Hoe dit allemaal gaat aflopen, weten we dus in 2012, hoe het voor Luke en Darth Vader afliep, weten we al langer. Griet Op de Beeck