Zonet is op het internet een nieuwe trailer verschenen voor 'Tintin and the Secret of the Unicorn', de langverwachte nieuwe Kuifjeverfilming. Zoals bekend is gekozen voor een 'motion capture'-systeem, een soort mengvorm van animatie en 'live action'. De animatiestijl is alvast onderwerp van discussie op onder film- en stripfans, en deze nieuwe beelden zullen de controverse wellicht alleen maar versterken.

'Tintin and the Secret of the Unicorn' is vanaf 26 oktober te zien in onze zalen. Jamie Bell kruipt in de huid van Kuifje, en Andy Serkis speelt Kapitein Haddock.

In de Knack Focus van woensdag vind je trouwens een uitgebreid dossier over Steven Spielberg, met extra veel aandacht voor deze nieuwe film. (MD)

Zonet is op het internet een nieuwe trailer verschenen voor 'Tintin and the Secret of the Unicorn', de langverwachte nieuwe Kuifjeverfilming. Zoals bekend is gekozen voor een 'motion capture'-systeem, een soort mengvorm van animatie en 'live action'. De animatiestijl is alvast onderwerp van discussie op onder film- en stripfans, en deze nieuwe beelden zullen de controverse wellicht alleen maar versterken. 'Tintin and the Secret of the Unicorn' is vanaf 26 oktober te zien in onze zalen. Jamie Bell kruipt in de huid van Kuifje, en Andy Serkis speelt Kapitein Haddock. In de Knack Focus van woensdag vind je trouwens een uitgebreid dossier over Steven Spielberg, met extra veel aandacht voor deze nieuwe film. (MD)