Soderbergh beweert al enkele jaren dat hij aan het toewerken is naar zijn pensioen, maar voorlopig vindt hij blijkbaar nog genoeg interessante projecten om zich als regisseur mee bezig te houden. Ook nu weer zal Soderbergh samenwerken met scenarist Scott Z. Burns met wie hij eerder dit jaar Contagion maakte. Normaal gezien zou hetzelfde duo ook de productie van de remake Man From U.N.C.L.E. voor hun rekening nemen, maar de regisseur trok zich onlangs terug uit dat project wegens onenigheid over de financiering en de casting.

Over The Bitter Pil is nog bitter weinig bekend, enkel dat de film zich zal afspelen in de psychofarmaceutische wereld. Of Soderbergh met deze thriller terug kan aanknopen met het succes van zijn Oceans films weten we ergens eind volgend jaar. Eerst komt zijn actiethriller Haywire (met onder meer Ewan McGregor, Antonio Banderas en Michael Douglas) nog uit in januari 2012. (TG)

Soderbergh beweert al enkele jaren dat hij aan het toewerken is naar zijn pensioen, maar voorlopig vindt hij blijkbaar nog genoeg interessante projecten om zich als regisseur mee bezig te houden. Ook nu weer zal Soderbergh samenwerken met scenarist Scott Z. Burns met wie hij eerder dit jaar Contagion maakte. Normaal gezien zou hetzelfde duo ook de productie van de remake Man From U.N.C.L.E. voor hun rekening nemen, maar de regisseur trok zich onlangs terug uit dat project wegens onenigheid over de financiering en de casting. Over The Bitter Pil is nog bitter weinig bekend, enkel dat de film zich zal afspelen in de psychofarmaceutische wereld. Of Soderbergh met deze thriller terug kan aanknopen met het succes van zijn Oceans films weten we ergens eind volgend jaar. Eerst komt zijn actiethriller Haywire (met onder meer Ewan McGregor, Antonio Banderas en Michael Douglas) nog uit in januari 2012. (TG)