'Sucker Punch'-actrice Emily Browning werd voor de hoofdrol gecast als beginnend meisje van plezier Lucy. De studente raakt in de ban van het prostitutiewereldje en tuimelt er met open ogen in. Door de drugs is ze nooit volledig bij bewustzijn wanneer mannen zich op haar lichaam uitleven.

De Australische Julia Leigh schreef en regisseerde het erotisch getinte sprookje. Het script heeft lange tijd in de top10 gestaan van beste onuitgevoerde films in Hollywood. Naast Emily Browning zal ook de Nieuw-Zeelandse acteur Michael Dorman te zien zijn al. De televisie- en filmactrice Mirrah Foulkes had in 2009 een rol in de televisieserie 'All Saints' en is net als de regisseuse van down under.

Deze film gaat later dit jaar in première en dingt mee naar de Gouden Palm in Cannes. Of deze prent nog veel met het oorspronkelijke kinderverhaal van Doornroosje te maken heeft, is nog maar de vraag.

Oordeel zelf.

Julie Herreman

'Sucker Punch'-actrice Emily Browning werd voor de hoofdrol gecast als beginnend meisje van plezier Lucy. De studente raakt in de ban van het prostitutiewereldje en tuimelt er met open ogen in. Door de drugs is ze nooit volledig bij bewustzijn wanneer mannen zich op haar lichaam uitleven. De Australische Julia Leigh schreef en regisseerde het erotisch getinte sprookje. Het script heeft lange tijd in de top10 gestaan van beste onuitgevoerde films in Hollywood. Naast Emily Browning zal ook de Nieuw-Zeelandse acteur Michael Dorman te zien zijn al. De televisie- en filmactrice Mirrah Foulkes had in 2009 een rol in de televisieserie 'All Saints' en is net als de regisseuse van down under. Deze film gaat later dit jaar in première en dingt mee naar de Gouden Palm in Cannes. Of deze prent nog veel met het oorspronkelijke kinderverhaal van Doornroosje te maken heeft, is nog maar de vraag. Oordeel zelf. Julie Herreman