Voor de fans van Robert Rodriguez' neo-noirthriller 'Sin City' waren het zeven lange jaren. Er was altijd sprake van een vervolg, maar duidelijke bevestiging kwam er nooit. Daar is nu verandering in gekomen. Filmproductiemaatschappij Dimension Films heeft eindelijk uitsluitsel gegeven dat het vervolg op 'Sin City' deze zomer zal gedraaid worden. De volledige titel van de sequel luidt 'Sin City 2: A Dame to Kill For'.

Hoge verwachtingen
Regisseur Robert Rodriguez licht het lange wachten toe. "Van het moment dat we klaar waren met 'Sin City' wou ik onmiddellijk terug samenwerken met Frank Miller, de bedenker van de oorspronkelijke stripreeks, maar we vonden het onze plicht om te wachten totdat we materiaal hadden dat de overweldigende verwachtingen zou overtreffen. 'A Dame to Kill For' zal het waard zijn."

Net als met het eerste deel zal Rodriguez co-regisseren met Frank Miller. De casting voor de film zal in de komende weken plaatsvinden. Sommige bronnen beweren dat Rodriguez Mel Gibson en Michelle Williams op het oog heeft.

Machete

Voordat Rodriguez begint aan 'Sin City 2' moet hij eerst nog het exploitation actiespektakel 'Machete Kills' afmaken met Danny Trejo, het vervolg op 'Machete' uit 2010.

De oorspronkelijke cast van 'Sin City' bestond uit Clive Owen, Bruce Willis, Mickey Rourke, Jessica Alba, Elijah Wood en Benicio Del Toro. De film bracht wereldwijd ongeveer 160 miljoen dollar op. (JVDV)

Voor de fans van Robert Rodriguez' neo-noirthriller 'Sin City' waren het zeven lange jaren. Er was altijd sprake van een vervolg, maar duidelijke bevestiging kwam er nooit. Daar is nu verandering in gekomen. Filmproductiemaatschappij Dimension Films heeft eindelijk uitsluitsel gegeven dat het vervolg op 'Sin City' deze zomer zal gedraaid worden. De volledige titel van de sequel luidt 'Sin City 2: A Dame to Kill For'. Hoge verwachtingen Regisseur Robert Rodriguez licht het lange wachten toe. "Van het moment dat we klaar waren met 'Sin City' wou ik onmiddellijk terug samenwerken met Frank Miller, de bedenker van de oorspronkelijke stripreeks, maar we vonden het onze plicht om te wachten totdat we materiaal hadden dat de overweldigende verwachtingen zou overtreffen. 'A Dame to Kill For' zal het waard zijn." Net als met het eerste deel zal Rodriguez co-regisseren met Frank Miller. De casting voor de film zal in de komende weken plaatsvinden. Sommige bronnen beweren dat Rodriguez Mel Gibson en Michelle Williams op het oog heeft. MacheteVoordat Rodriguez begint aan 'Sin City 2' moet hij eerst nog het exploitation actiespektakel 'Machete Kills' afmaken met Danny Trejo, het vervolg op 'Machete' uit 2010. De oorspronkelijke cast van 'Sin City' bestond uit Clive Owen, Bruce Willis, Mickey Rourke, Jessica Alba, Elijah Wood en Benicio Del Toro. De film bracht wereldwijd ongeveer 160 miljoen dollar op. (JVDV)