'Welp' vertelt het verhaal van Sam, een rol voor Maurice Luijten, die op scoutskamp vertrekt naar de Ardennen. In het bos ontdekt hij een mysterieuze boomhut met zijn bewoner, een verwilderd en gemaskerd boskind Kai. Niemand wil van zijn verhalen horen, maar daar zullen ze snel spijt van hebben. Kai is namelijk het hulpje van De Stroper, een lokale psychopaat die het bos rondom het scoutsterrein heeft bezaaid met dodelijke vallen.

Jonas Govaerts strikte namen als Evelien Bosmans, Stef Aerts en Titus De Voogdt voor zijn eerste langspeelfilm. Niemand minder dan Nicolas Karakatsanis tekende voor het camerawerk. We kennen hem al van Rundskop en de Amerikaanse versie van 'Loft'. Wie benieuwd is naar de bloederige scoutsfilm en niet kan wachten tot Halloween, kan al even proeven van de trailer. (AB)

'Welp' vertelt het verhaal van Sam, een rol voor Maurice Luijten, die op scoutskamp vertrekt naar de Ardennen. In het bos ontdekt hij een mysterieuze boomhut met zijn bewoner, een verwilderd en gemaskerd boskind Kai. Niemand wil van zijn verhalen horen, maar daar zullen ze snel spijt van hebben. Kai is namelijk het hulpje van De Stroper, een lokale psychopaat die het bos rondom het scoutsterrein heeft bezaaid met dodelijke vallen.Jonas Govaerts strikte namen als Evelien Bosmans, Stef Aerts en Titus De Voogdt voor zijn eerste langspeelfilm. Niemand minder dan Nicolas Karakatsanis tekende voor het camerawerk. We kennen hem al van Rundskop en de Amerikaanse versie van 'Loft'. Wie benieuwd is naar de bloederige scoutsfilm en niet kan wachten tot Halloween, kan al even proeven van de trailer. (AB)