Lars Von Trier heeft een nieuwe teaser voor zijn langverwachte film 'Nymphomaniac', het gewaagde en nu al omstreden tweeluik over de sekscapades van een zelfverklaarde nymfomane. De trailer is een voorsmaakje van het vijfde hoofdstuk The Little Organ School, met een uitgesproken rol voor acteurs Shia LaBeouf (Jerôme) en Stacy Martin, en een prelude van Bach.

De video werd in eerste instantie door YouTube verwijderd vanwege de naakt- en seksscènes die de regels des huizes hadden overtreden. Maar de filmpjessite kwam terug op haar beslissing en koppelde de trailer aan een leeftijdscode. 'Er zijn uitzonderingen voor bepaalde educatieve, documentaire, wetenschappelijke en artistieke content', klonk het achteraf.

'Nymphomaniac' is een wild en poëtisch verhaal over de seksuele reis die een vrouw doormaakt van haar geboorte tot ze 50 is. Het verhaal wordt verteld door nymfomane Joe, vertolkt door Charlotte Gainsbourg. Uma Thurman, Stellan Skarsgård, Christian Slater, Willem Dafoe en een rist andere grote acteurs zitten mee in de cast. Ondertussen is er door het kinky onderwerp al meer inkt gevloeid over deze prent dan over de vorige films van Von Trier. Ook de 14-delige filmpostercampagne waarin de acteurs een orgasme faken was een veelbesproken item.

De slimme teasercampagne van de Deense regisseur annex enfant terrible telt intussen vijf stuks. Een overzicht van alle prikkelende trailers.

De wereldpremière van 'Nymphomaniac' is gepland op 25 december, kerstdag. (DB)

Nieuwe trailer


Vorige trailers:

Lars Von Trier heeft een nieuwe teaser voor zijn langverwachte film 'Nymphomaniac', het gewaagde en nu al omstreden tweeluik over de sekscapades van een zelfverklaarde nymfomane. De trailer is een voorsmaakje van het vijfde hoofdstuk The Little Organ School, met een uitgesproken rol voor acteurs Shia LaBeouf (Jerôme) en Stacy Martin, en een prelude van Bach. De video werd in eerste instantie door YouTube verwijderd vanwege de naakt- en seksscènes die de regels des huizes hadden overtreden. Maar de filmpjessite kwam terug op haar beslissing en koppelde de trailer aan een leeftijdscode. 'Er zijn uitzonderingen voor bepaalde educatieve, documentaire, wetenschappelijke en artistieke content', klonk het achteraf.'Nymphomaniac' is een wild en poëtisch verhaal over de seksuele reis die een vrouw doormaakt van haar geboorte tot ze 50 is. Het verhaal wordt verteld door nymfomane Joe, vertolkt door Charlotte Gainsbourg. Uma Thurman, Stellan Skarsgård, Christian Slater, Willem Dafoe en een rist andere grote acteurs zitten mee in de cast. Ondertussen is er door het kinky onderwerp al meer inkt gevloeid over deze prent dan over de vorige films van Von Trier. Ook de 14-delige filmpostercampagne waarin de acteurs een orgasme faken was een veelbesproken item.De slimme teasercampagne van de Deense regisseur annex enfant terrible telt intussen vijf stuks. Een overzicht van alle prikkelende trailers. De wereldpremière van 'Nymphomaniac' is gepland op 25 december, kerstdag. (DB) Nieuwe trailerVorige trailers: