Na de negatieve kritieken die hij kreeg na de 85e Oscarceremonie, werd via de sociale netwerksite Twitter aan Seth MacFarlane gevraagd of hij de presentatie ooit opnieuw zou doen. Terwijl velen dachten dat MacFarlane het zelf allemaal nog niet zo erg vond, bleek de kritiek hem toch wat op de maag te liggen. Op de vraag of hij het Oscarpodium nog eens zou willen betreden, had hij een klaar en duidelijk antwoord klaar.

"No way. Lotta fun to have done it, though" klonk het bij de Family Guy-bedenker. Klare taal, en dat terwijl de kijkers thuis best positief reageerden op zijn aanpak. Tijdens de door dans en muziek overheerste show viel MacFarlane op met zijn grappen over vrouwelijk bloot, homo's, Joden en cocaïne. Dit type grollen was natuurlijk te verwachten van de man die vorig jaar de vuilgebekte teddybeer Ted op de bioscoopbezoeker losliet. Maar de Amerikaanse critici waren niet zo te vinden voor zijn humorgenre en maakte hem met de grond gelijk.

40 miljoen mensen zagen hoe Argo de prijs voor beste film van het jaar won. Vorig jaar stemden 39 miljoen mensen af op de Oscarceremonie. Toen praatte Billy Cristal de show aan elkaar. (TR)

Na de negatieve kritieken die hij kreeg na de 85e Oscarceremonie, werd via de sociale netwerksite Twitter aan Seth MacFarlane gevraagd of hij de presentatie ooit opnieuw zou doen. Terwijl velen dachten dat MacFarlane het zelf allemaal nog niet zo erg vond, bleek de kritiek hem toch wat op de maag te liggen. Op de vraag of hij het Oscarpodium nog eens zou willen betreden, had hij een klaar en duidelijk antwoord klaar. "No way. Lotta fun to have done it, though" klonk het bij de Family Guy-bedenker. Klare taal, en dat terwijl de kijkers thuis best positief reageerden op zijn aanpak. Tijdens de door dans en muziek overheerste show viel MacFarlane op met zijn grappen over vrouwelijk bloot, homo's, Joden en cocaïne. Dit type grollen was natuurlijk te verwachten van de man die vorig jaar de vuilgebekte teddybeer Ted op de bioscoopbezoeker losliet. Maar de Amerikaanse critici waren niet zo te vinden voor zijn humorgenre en maakte hem met de grond gelijk. 40 miljoen mensen zagen hoe Argo de prijs voor beste film van het jaar won. Vorig jaar stemden 39 miljoen mensen af op de Oscarceremonie. Toen praatte Billy Cristal de show aan elkaar. (TR)