In een interview met de Franse krant Figaro vertelt de acteur dat hij ontevreden is met het resultaat van Terrence Malick, die met 'The Tree of Life' dit jaar de Gouden Palm in Cannes in de wacht sleepte. Penn vindt het script namelijk het mooiste script dat hij al ooit gelezen heeft, maar 'ik heb op het scherm helemaal niet de emotie van het script teruggevonden. Eerlijk gezegd, ik probeer nog steeds te begrijpen wat ik in de film deed en wat ik precies toevoegde aan de context. Bovendien heeft Terry (Terrence Malick) me het nooit echt duidelijk kunnen uitleggen', aldus Penn.

Penn voegt daar echter nog aan toe dat het zeker een film is die hij kan aanraden. 'Op voorwaarde dat je er alleen naartoe gaat met een open geest.' In het filosofische familie-epos 'The Tree of Life' staat de relatie tussen Jack (Sean Penn) en zijn autoritaire vader (Brad Pitt) centraal.

(NM)

In een interview met de Franse krant Figaro vertelt de acteur dat hij ontevreden is met het resultaat van Terrence Malick, die met 'The Tree of Life' dit jaar de Gouden Palm in Cannes in de wacht sleepte. Penn vindt het script namelijk het mooiste script dat hij al ooit gelezen heeft, maar 'ik heb op het scherm helemaal niet de emotie van het script teruggevonden. Eerlijk gezegd, ik probeer nog steeds te begrijpen wat ik in de film deed en wat ik precies toevoegde aan de context. Bovendien heeft Terry (Terrence Malick) me het nooit echt duidelijk kunnen uitleggen', aldus Penn. Penn voegt daar echter nog aan toe dat het zeker een film is die hij kan aanraden. 'Op voorwaarde dat je er alleen naartoe gaat met een open geest.' In het filosofische familie-epos 'The Tree of Life' staat de relatie tussen Jack (Sean Penn) en zijn autoritaire vader (Brad Pitt) centraal. (NM)