In Cannes heeft een met een pistool gewapend iemand uit het publiek meerdere schoten afgevuurd tijdens de rechtstreekse uitzending van de nieuws- en talkshow Grand Journal van betaalzender Canal+ op de Croisette naar aanleiding van het filmfestival van Cannes, zo heeft Belga ter plaatse vastgesteld. Niemand is gewond geraakt.

De veiligheidsdienst voor de uitzending en meerdere politiemensen zijn meteen tussenbeide gekomen om het individu te overmeesteren. De uitzending werd onderbroken en het publiek werd geëvacueerd. De motieven voor de schietpartij zijn nog niet bekend. Canal+ twitterde dat de uitzending om 20.37 uur herneemt. (Belga/SD)

In Cannes heeft een met een pistool gewapend iemand uit het publiek meerdere schoten afgevuurd tijdens de rechtstreekse uitzending van de nieuws- en talkshow Grand Journal van betaalzender Canal+ op de Croisette naar aanleiding van het filmfestival van Cannes, zo heeft Belga ter plaatse vastgesteld. Niemand is gewond geraakt. De veiligheidsdienst voor de uitzending en meerdere politiemensen zijn meteen tussenbeide gekomen om het individu te overmeesteren. De uitzending werd onderbroken en het publiek werd geëvacueerd. De motieven voor de schietpartij zijn nog niet bekend. Canal+ twitterde dat de uitzending om 20.37 uur herneemt. (Belga/SD)