Sandra Bullocks astronautentalenten en emomomenten in de sf-thriller 'Gravity' - toen ze sakkerde over haar troosteloze aardse bestaan terwijl de brokstukken rond haar ruimtehelm vlogen -, heeft haar geen windeieren gelegd.

Bullock haalde de meeste internetstemmen in de categorieën 'favoriete actrice', 'beste actrice in een drama' en 'beste filmduo' (samen met George Clooney), wat haar telkens een People's Choice Award opleverde. Daarnaast won ze tijdens het Gala in Los Angeles ook de prijs in de categorië 'beste actrice in een komedie'.

Justin Timberlake won drie awards, Johnny Depp bleek de favoriete acteur van het internetpubliek en Britney Spears werd gekozen tot 'favoriete popmuzikant'.

Ook de actieprent Iron Man 3 en zijn cast stonden meermaals in de schijnwerpers. Bij het televisieluik werden de politieserie 'Castle' en hoofdrolspeelster Stana Katic in de bloemetjes gezet. Zombieserie 'The Walking Dead' werd eveneens bekroond.

De People's Choice Awards worden online door het grote publiek gestemd en geven traditioneel het startschot voor het awardseizoen, met de Golden Globes, de Grammy's en de Oscars in het verschiet. (DB)

Sandra Bullocks astronautentalenten en emomomenten in de sf-thriller 'Gravity' - toen ze sakkerde over haar troosteloze aardse bestaan terwijl de brokstukken rond haar ruimtehelm vlogen -, heeft haar geen windeieren gelegd. Bullock haalde de meeste internetstemmen in de categorieën 'favoriete actrice', 'beste actrice in een drama' en 'beste filmduo' (samen met George Clooney), wat haar telkens een People's Choice Award opleverde. Daarnaast won ze tijdens het Gala in Los Angeles ook de prijs in de categorië 'beste actrice in een komedie'.Justin Timberlake won drie awards, Johnny Depp bleek de favoriete acteur van het internetpubliek en Britney Spears werd gekozen tot 'favoriete popmuzikant'. Ook de actieprent Iron Man 3 en zijn cast stonden meermaals in de schijnwerpers. Bij het televisieluik werden de politieserie 'Castle' en hoofdrolspeelster Stana Katic in de bloemetjes gezet. Zombieserie 'The Walking Dead' werd eveneens bekroond. De People's Choice Awards worden online door het grote publiek gestemd en geven traditioneel het startschot voor het awardseizoen, met de Golden Globes, de Grammy's en de Oscars in het verschiet. (DB)