In een interview met Samuel L. Jackson over zijn nieuwste film 'Robocop', verwarde een nieuwsanker hem met 'the Matrix'-acteur Laurence Fishburne. De journalist vroeg Jackson naar zijn Super Bowlreclame. Maar het probleem was, dat Jackson helemaal niet in een Super Bowlreclame te bespeuren was. Fishburne daarentegen wel.

"Oh hell no ... er is meer dan één zwarte acteur die reclamespotjes doet", reageerde Jackson. "Ik ben de 'What's in your wallet'-zwarte man. Fishburne is de zwarte man met de auto. Morgan Freeman is die andere kredietkaart-zwarte. Maar je hoort enkel zijn stem in die reclame, dus hem zal je dan weer niet met Laurence Fishburne verwarren." Het Youtubefilmpje ging al snel viraal. (WD)

Het filmpje waarin de journalist Samuel L. Jackson en Laurence Fishburne door elkaar haalt:

Het Super Bowlreclamespotje van Fishburne:Het reclamespotje van Jackson:

In een interview met Samuel L. Jackson over zijn nieuwste film 'Robocop', verwarde een nieuwsanker hem met 'the Matrix'-acteur Laurence Fishburne. De journalist vroeg Jackson naar zijn Super Bowlreclame. Maar het probleem was, dat Jackson helemaal niet in een Super Bowlreclame te bespeuren was. Fishburne daarentegen wel. "Oh hell no ... er is meer dan één zwarte acteur die reclamespotjes doet", reageerde Jackson. "Ik ben de 'What's in your wallet'-zwarte man. Fishburne is de zwarte man met de auto. Morgan Freeman is die andere kredietkaart-zwarte. Maar je hoort enkel zijn stem in die reclame, dus hem zal je dan weer niet met Laurence Fishburne verwarren." Het Youtubefilmpje ging al snel viraal. (WD) Het filmpje waarin de journalist Samuel L. Jackson en Laurence Fishburne door elkaar haalt: Het Super Bowlreclamespotje van Fishburne: Het reclamespotje van Jackson: