Het gonsde de laatste tijd van de geruchten over het themalied. Onder andere Ellie Goulding en Adele leken in de running voor de job. Sam Smith blijkt de gelukkige. Hij kondigde het nieuws trots aan op Twitter. Hij noemt het alvast 'een van de hoogtepunten uit mijn carrière'.

'Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit stukje Brits erfgoed', voegde Smith er nog aan toe. Het nieuwe nummer, dat Writing's on the Wall heet, is vanaf middernacht a alvast te bestellen, zowel op cd als digitaal.

Vlak voor het nieuws rond het themanummer werd er ook opnieuw een poster van de film vrijgegeven. Er waren eerder al enkele affiches vrijgegeven. Op het nieuwe exemplaar zijn de hoofdrollen weggelegd voor Bondacteur Daniel Craig en een doodshoofd. (JVL)

gf
© gf

(JVL)

Het gonsde de laatste tijd van de geruchten over het themalied. Onder andere Ellie Goulding en Adele leken in de running voor de job. Sam Smith blijkt de gelukkige. Hij kondigde het nieuws trots aan op Twitter. Hij noemt het alvast 'een van de hoogtepunten uit mijn carrière'.'Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit stukje Brits erfgoed', voegde Smith er nog aan toe. Het nieuwe nummer, dat Writing's on the Wall heet, is vanaf middernacht a alvast te bestellen, zowel op cd als digitaal. Vlak voor het nieuws rond het themanummer werd er ook opnieuw een poster van de film vrijgegeven. Er waren eerder al enkele affiches vrijgegeven. Op het nieuwe exemplaar zijn de hoofdrollen weggelegd voor Bondacteur Daniel Craig en een doodshoofd. (JVL) (JVL)