Tijdens een speech op de uitreiking van de Artist and Manager Awards deze week vertelde Jim Beach, de manager van Queen, dat de film er na zeven jaar speculeren eindelijk komt. De meningsverschillen tussen Sacha Baron Cohen en de overlevende Queen-leden zijn begraven en iedereen staat weer voor honderd procent achter het filmproject.

De planning voor de prent werd nog niet vrijgegeven, maar Sacha Baron Cohen heeft volgens IMDb niks meer te doen na het filmen van 'Grimsby'. Vermoedelijk begint de acteur na deze opnames aan z'n project. (LP)

Tijdens een speech op de uitreiking van de Artist and Manager Awards deze week vertelde Jim Beach, de manager van Queen, dat de film er na zeven jaar speculeren eindelijk komt. De meningsverschillen tussen Sacha Baron Cohen en de overlevende Queen-leden zijn begraven en iedereen staat weer voor honderd procent achter het filmproject. De planning voor de prent werd nog niet vrijgegeven, maar Sacha Baron Cohen heeft volgens IMDb niks meer te doen na het filmen van 'Grimsby'. Vermoedelijk begint de acteur na deze opnames aan z'n project. (LP)