Komiek Sacha Baron Cohen heeft in 2012 zowat 20 miljoen pond, omgerekend 23 miljoen euro, verdiend, vooral dankzij zijn rollen in de kassuccessen The Dictator en Les Miserables. Dat weet The Sun.

Ook zijn vocale bijdrage in de animatiefilm Madagascar 3 bracht hem aardig wat geld op. Dat maakt van de funnyman de bestbetaalde Britse acteur in Hollywood. De Borat-acteur verstoot zo Twilight-ster Robert Pattinson van de troon.

Absolute grootverdiener vorig jaar was Tom Cruise met ruim 55 miljoen euro. Hij dankt dat jaarsalaris aan onder meer 'Jack Reacher' en 'Mission: Impossible - Ghost Protocol', het succesvolle vierde deel van de M:I-franchise.

Cruise, intussen 50 jaar geworden, speelde in zijn rijkgevulde carrière in films als 'Top gun', 'Coctail', 'Eyes wide shut', 'Valkyrie', 'Magnolia', 'The firm', 'Rain man' en 'Cocktail'. (DB)

Komiek Sacha Baron Cohen heeft in 2012 zowat 20 miljoen pond, omgerekend 23 miljoen euro, verdiend, vooral dankzij zijn rollen in de kassuccessen The Dictator en Les Miserables. Dat weet The Sun. Ook zijn vocale bijdrage in de animatiefilm Madagascar 3 bracht hem aardig wat geld op. Dat maakt van de funnyman de bestbetaalde Britse acteur in Hollywood. De Borat-acteur verstoot zo Twilight-ster Robert Pattinson van de troon. Absolute grootverdiener vorig jaar was Tom Cruise met ruim 55 miljoen euro. Hij dankt dat jaarsalaris aan onder meer 'Jack Reacher' en 'Mission: Impossible - Ghost Protocol', het succesvolle vierde deel van de M:I-franchise. Cruise, intussen 50 jaar geworden, speelde in zijn rijkgevulde carrière in films als 'Top gun', 'Coctail', 'Eyes wide shut', 'Valkyrie', 'Magnolia', 'The firm', 'Rain man' en 'Cocktail'. (DB)